joi, 8 august 2013

Despre ce să faci când n-ai ce face

Despre ce să faci când n-ai ce face
         zise Ellix

Așadar, tu ce faci când te plictisești de ți se scurge lichidul din cavitatea bucală? Dacă răspunsul tău este că nu faci nimic, și aștepți să îți treacă plictiseala de la sine, eu propun niște soluții:

  • Ai putea să îți iei un câine, eventual unul de la adăpost (pentru că mititeii abia așteaptă stăpâni care să aibă timp liber pentru a se juca cu ei), și să te joci cu el până cade în somn profund, de la oboseală.
  • Ai putea să ieși afară și să încerci să identifici plantele din jurul tău; și pentru fiecare plantă pe care o descoperi, poți să-ți iei o bere. Numai că dacă ești biolog, nu recomand asta. Recomand numai la cei care nu știu mai mult de 4 plante (păpădie, nuc, brusture și iarbă de eGZemplu).
  • Poți să ieși și să te postezi într-un loc ”în umbră” și să te uiți la oameni, și să încerci să ghicești ce șampon folosesc. Numa că dacă nu ai vreun pretin cu care să faci pariuri, o să pari un dobitoc fără viață, obsedat sexual, emo, satanist, masochist (așa o să zică lumea).
  • Eu zic să nu te rezumi numai la net și pc, atunci când te plictisești. Sunt într-adevăr chestii interesante de făcut pe net, dar să stai numa la pc, e stresant pentru organele tale. De când nu ai mai vizitat locul ăla sinistru numit bibliotecă? Tu știi câte lucruri poți să găsești pe acolo? Poți să te duci și numa să citești 2-3 propoziții din cărțile ale căror titluri ți se par interesante, că tot ieși de acolo mai cult decât după o sesiune de 5 ore la pc.
  • Ia-ți un pretin, pune-ți aiFonu să înregistreze și faceți o poveste în care fiecare să zică câte 6 cuvine când îi vine rândul. Apoi dați PLAY la ce-ați debitat și vă amuzați.
  • Dacă tot ai miliarde și miliarde de minute în rețeaua ta telefonică, ai putea să suni pe un om oarecare și să-i predai o lecție de ..viață! Nu știu, pe ce temă dorește neuronul tău.
  • Fă-ți un autoportret genial, scanează-l, imprimă-l în format de fotografie de buletin și lipește-o pe buletin, pentru că știm cu toții că nu ai ieșit extraordinar de bine în poza pe care o ai acum pe cartea de identitate.
[to be continued...]

Niciun comentariu: