duminică, 20 iunie 2010

...de azi

Pe zi ce trece imi dau seama ca oamenii sunt din ce in ce mai expusi sa`si piarda intelectul, nivelul intelectului uman ajungand la egalitate cu cel animal. Crud.
Proportiile cuvantului "razbunare" cresc cat vezi cu ochii...Aceeasi crestere se inregistreaza si in cauza dramei facute din anumite subiecte minore, si in cazul efectelor SPM, efecte exagerate, si, de multe ori mimate, ce ascund un talent ascuns de actor cu multa experienta...multe persoane exagereaza in anumite domenii si, cu tact, dau vina pe SPM...
In ziua de azi, oamenilor nu le mai pasa de sentimente, nu mai stiu definitia cuvintelor: afectiune, stima, iubire, pasiune, simpatie etc. De multe ori oamenii calca cu bocancii plini cu noroi peste aceste sentimente.
Oamenii din ziua de azi se hranesc din ura si razbunare, adora sa raneasca semenii lor, si nu le pasa de mai nimic...
Lucrurile pe care le stimeaza oamenii din ziua de azi: banii, masinile scumpe, baieti "hunk", fete "sexy", ochelari de fite, haine de firma etc.[b.l.e.a.h.]
Ce ciudati sunt oamenii...ma fac sa ma simt exilata pe Terra, provenind de pe nustiu care planeta X ce se afla la miliarde de ani lumina fata de Terra.


Niciun comentariu: